NÆRVÆRK®


Et kreativt samlingsted for

nærvær, netværk og relationer.   • NÆRVÆRK® er"menneskelig bæredygtighed", der tilgodeser alt det i os, hvor digitaliseringen ikke kan følge med - fantasi, empati, tanker og indre fordybelse.
  • NÆRVÆRK® er ned i gear og tid til egen tid og fokus. Et fristed fra en travl hverdag - så vi styrker os selv mentalt og får mere energi.
  • NÆRVÆRK® er stedet med ro, nærhed, nærvær, netværk med andre - nye bekendskaber eller en god ven eller kollega.

"Skal du med på (sammen)holdet?

Løbende holder vi kreative NÆRVÆRK's arrangementer,

der styrker mennesker - internt i sindet/eksternt i tempoet.


Næste arrangement:

DATOER AFVENTER


Deltagere 40+  

"Mere mental styrke

- større livsglæde"                    


Livet kan udfordre os, kaste os i hvirvelvinde og stormvejr – udsætte os for udefrakommende hændelser og begivenheder i en hurtig omskiftelig verden, der kan ruske og bringe tvivl i vores sind.


Derfor skal vi gøre den indre kerne urokkelig og fokusere på at opbygge en stærk robusthed ved at fokusere på os selv - vores passioner, talenter, kreativitet og det, der bringer os glæde.


Det handler om vores mentale sundhed - vores indre styrke og  midlerne til større livsglæde.

NÆRVÆRK bidrager til:

Indre ro, harmoni og mulighed for 'egen tid' og fordybelse i emner (og personer), du måske ikke har tid til i en travl hverdag - dit eget personlige fristed med ligesindede.


Hygge , sparring og vidensdeling med ligesindede, der måske udvider din horrisont. Eller en nærværende oplevelse med en god ven. Alene eller sammen er alle velkomne.

Kreativ udvikling af dig som menneske, da vi alle er født med evnen til at udfolde os kreativt. Vi genfinder den 'muskel' og får den trænet.

Hanne Kampler står på mål for godt, givende og indholdsrigt indhold

"Jeg har kun ét mål...

I skal føle værdi, når I går ud af døren!"


Nærværk®️ faciliteres af Hanne Kampler, som har mere end 20 års erhvervserfaring fra den tunge corporate verden - og sidenhen opstart af egne virksomheder, hvor hun afholder ledelses- og udviklingsworkshops for nogle af DK's største virksomheder  og 1:1 sparring af topledere. 


Hanne har evnen til at booste tro, energi og selvtillid i andre mennesker - og krydret med et kreativt mindset og en smittende energi, deler hun i Nærværk ud af egne erfaringer, viden og sammensætter kreative og skræddersyede værktøjer til det aktuelle emne, der skal dyrkes og debateres - altid i godt og fortroligt selskab med andre. 


Filosofien bag Nærværk®

Teknologi, kunstig intelligens, digitalisering er afgørende for fremtidens økonomiske vækst, velstand og velfærd,  men samtidig ændrer den grundlæggende vores måde at fungere sammen på som mennesker - bliver en barriere for samvær og nærhed. Den digitale indflydelse har gradvist ændret fundamentet for vores interaktion med hinanden.


Samtidig oplever flere i stigende grad angst, ensomhed og lavt selvværd – er det måske den konstante digitale påvirkning, der spiller en rolle her?


Dernæst vinder begreber som innovation, nytænkning og bæredygtighed hastigt frem - verden bevæger sig hurtigere og forandrer sig konstant omkring os. Alt sammen værdifuldt for vores samfund, men den hastige udvikling stiller unægteligt endnu større krav til vores menneskelige evner til at tilpasse os forandringer og følge med udviklingen. 


NÆRVÆRK® er det modsatte - og en nødvendighed.Hvad er en ægte Nærværk'er?

Ordentlighed, betænksomhed, åbenthed, rummelighed og lysten til at reflektere og dele med andre, karakteriserer en Nærværk'er. Og så samler vi på hele mennesker - så vi er ikke splittet op i job og privatliv.


Og det er ikke hokuspokus, religion eller andre elementer, der styrer lysten eller fremdriften - men god, gedigen dannelse, lyst og  menneskelige færdigheder/initiativer vi indeholder, hvor digitaliseringen ikke kan følge med - fantasi, empati, kreativitet, indre tanker og fordybelse.


unsplash