Personlig kunst på bestilling / gave

Når kunst giver hjemmet personlighed


Drømmer I om et unikt og personligt kunstværk i jeres bolig? Et maleri, som matcher de farver, I ønsker, og som fortæller en helt specielt historie?


3 lette steps i samarbejdet

Vi mødes i jeres hjem


Vi mødes hos jer til en snak om størrelse, farver og udtryk i maleriet og hvilken unik historie det skal fortælle. 

Ring eller skriv gerne for en aftale.

23 64 64 64

hanne@kampler.dk

Maleprocessen


Hjemme i mit atelier, samler jeg alle indtryk fra vores møde - maler et unikt maleri, der rummer det hele, så jeres unikke og personlige ønsker imødeses.

Stilen og udtrykket er mit - historien og valg af farver er jeres.


Færdigt maleri


Vi mødes igen i jeres hjem, hvor det færdige maleri overleveres. For jer kan processen virke både  spændende og unik, da jeg har samlet jeres historie i et unikt stykke kunst. Fanget jeres fortælling og ønsker til maleriet. 

Personlig kunst til

Jackie NavarroFik en opringning af Jackie Navarro, som meget gerne ville bestille et helt særlig maleri - lavet helt specielt til hende.


Jeg var forbi hendes dejlige hjem og skønne familie til en snak om ønsker og farver til maleriet - men også en dybere snak om livet generelt, Hvad man bruger sin tid på, hvad man har af ønsker, drømme og mål. 


150 x 150 cm. stort maleri malet i familiens ønsker til farver - men med min fortolning af vores samtale samt min malerstil og tone..


Jackie Navarro

En snak om familien, karrieren, fortid, nutid og livet så langt... og alt det imellem.

Jackie Navarro

150 x 150 cm.

Når gaven skal være unik og helt personlig...

Kunst malet helt specielt til ham eller hende..

- fødselsdag

- morgengave

- bryllupsdagJERES FARVER & TEMA

MIN STIL OG FORTOLKNING

kampler kunst
Kampler Kunst
Kampler kunst
kampler kunst
Kampler kunst
kampler kunst

100 x 200 cm.

Familien ønskede sig et maleri fyldt med minder fra deres mange ferier, fælles oplevelser samt yndlingsblomsten i brudebukketten.Forær et personlig og unikt maleri i gave:


Forær en personlig og unik gave til en, du har kær. Kunst der matcher farver og indretning i hjemmet og måske fortæller en særlig historie. Og det kan jo både være en overraskelse, eller noget der er aftalt med parret eller fødselaren.


Ønsk jer et gavekort til unik og personlig kunst


Jeg kreerer et håndmalet gavekort i dine ønsker og med dine ord på bagsiden. 

Med et gavekort er 'modtageren' med i processen omkring maleriet. Vi tager en snak om farver, stemning og nuancer, som matcher jeres indretning. Vi snakker også om, hvilken unik historie maleriet gerne må indeholde –som gør jeres hjem endnu mere personligt.kunst gave fodbold bryllupsgave
kunst gave fodbold bryllupsgave

Når gaven er til boldfans...

Kunst som et helbredende og afslappende minde


Charlotte havde været igennem et længere sygdomsforløb og drømte om et maleri, der visualiserede de faser, hun har oplevet i sygdommen, som hun nu har sluppet helt. 


Hun havde et ønske til farver og den historie, der skulle fortælles i maleriet.


Min opgave var at fange hendes tanker og den oplevelse hun havede været igennem - og forene det med hendes drømme omkring en sygdomsfri fremtid med familien. 

"De gode minder, de søde historier, de betydningsfulde øjeblikke, og det der fylder mit liv i nuet, dagligdagen og drømmende"


Det var opgaven - at samle og forene alle de fine elementer i et evigt værk til væggen.
Kunst bestilling

Har du specielle ønsker omkring et maleri så skriv endelig.